magnesium centrum logo

Magnesium: van levensbelang!

Magnesium en slapen

Slapen is een basale levensbehoefte!

magnesium bij slaapproblemenEen lange ongestoorde slaap is nodig om gezond te blijven. Langdurige slapeloosheid beïnvloed alles wat je doet. Het heeft invloed op je immuunsysteem, je hormonen, zenuwstelsel en op de werking van je hersenen.

Slapeloosheid is één van de symptomen van een magnesium tekort. Magnesium kalmeert de zenuwen, wat een cruciale rol speelt bij slaapproblemen. Een tekort brengt een verandering in elektrische activiteit van de hersenen. Dat kan de oorzaak zijn van een onrustige slaap, soms met meerdere onderbrekingen. Voldoende magnesium zorgt ervoor sneller in slaap te vallen, een ononderbroken nachtrust en een uitgerust gevoel aan het begin van de nieuwe dag!

De Slaaptraining

Het Magnesium Centrum biedt een slaaptraining van zes weken aan waarin de CGT-i aangeboden wordt in combinatie met magnesium behandeling. Deze training kan zowel individueel als in een groep aangeboden worden.

Ook het is mogelijk individuele sessies te volgen waarin we op maat kijken naar het slaapprobleem. Deze sessies worden vergoed uit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen (geen eigen risico).
Locatie Soest of Baarn

 

Meer informatie

❯ CONTACT        

TEL. 035 - 601 69 95
MOB. 06 37 44 6469