magnesium centrum logo

Magnesium: van levensbelang!

Uw magnesiumstatus verhogen?

Magnesium is een onmisbaar mineraal wat dagelijks aangevuld dient te worden. Ons voedsel voorziet niet meer in de dagelijkse behoefte van het lichaam.

Wanneer is onze magnesiumstatus hersteld? Als er sprake is van een langdurig magnesium tekort duurt het opbouwen van een magnesiumbalans zes weken tot één jaar. Er vanuit gaande dat er onvoldoende Magnesium in ons voedsel aanwezig is het belangrijk een passende vorm te vinden voor magnesium toevoer! Zoals de Nederlands-Canadese arts en magnesiumexpert Richard Danel zegt: 

Hoe aanvullen?

Een magnesium tekort aanvullen is niet makkelijk. De meest gangbare manier is het slikken van magnesiumpillen. De opnamecapaciteit van magnesiumsupplementen in het maag-darm kanaal is echter bijzonder laag. Maximaal 20 procent wordt opgenomen!

Recentelijk onderzoek heeft aangetoond dat magnesium via de huid snel en effectief opgenomen wordt in de cellen! Voor deze transdermale opname gebruiken wij producten (Zechsal ) die een hoge concentratie Magnesiumchloride bevatten uit de zuivere oerzee de Zechsteinzee. Deze magnesiumolie, gel en zoutvlokken hebben een krachtige re-mineraliserende werking.

Behandelmogelijkheden

  1. 1. Voedingsadvies: magnesiumrijk dieet
  2. 2. Orale supplementen (de opnamecapaciteit van het maag-darm kanaal is beperkt)
  3. 3. Transdermale opname via magnesium chloride (Zechsal - Zechstein)
  • Magnesiumpakking
  • Magnesium Massage
  • Magnesium (voeten) baden

 

❯ CONTACT        

TEL. 035 - 601 69 95
MOB. 06 37 44 6469